Post by clixisoswerhui on Feb 20, 2022 5:51:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ پازل چوب بلوک - بازی بلوک ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ پازل چوب بلوک - بازی بلوک IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط اشکال کدها ▞▞▞
▞▞▞ پازل چوب بلوک - بازی بلوک 2022 version ▞▞▞
این یک پازل بسیار سرگرم کننده است. تا الان لذت بردم!
تبلیغ بازی یک پازل را نشان می دهد، اما این فقط بلوک ها را برای امتیاز در کنار هم قرار می دهد. اصلاً شبیه آگهی نیست. ببخشید دانلودش کردم
سرگرمی زیاد اما کلیدها برای چیست؟ من نزدیک به هزار مورد از آنها را دارم و نمی دانم چگونه از آنها استفاده کنم.
چالش برانگیز، باید بتوانید پیش بینی کنید.
من به آن 3 می دهم چون بازی را دوست دارم. گاهی اوقات یک گزینه واگرد خوب است. 2 ستاره را از دست می دهد زیرا من مدام نوتیفیکیشن دریافت می کنم و از آنها متنفرم، همه چیز را خاموش می کنم، اما نمی توانم آنها را خاموش کنم. داره اونقدر میاد که منو ترک کنه
بدون تبلیغات اما بازی متعادل نیست
من برای حذف تبلیغات هزینه کردم. چرا بعد از راه اندازی مجدد هنوز تبلیغات وجود دارد؟
این بازی را تا زمانی که ده ها هزار امتیاز داشتم دوست داشتم، توانستم موقعیت 2 قطعه باقیمانده را با بیش از 70 سوئیچ باقیمانده تغییر دهم، نقطه آزاد باز بود، سوئیچ را روشن کردم تا جهت یک قطعه را تغییر داد و سپس سوئیچ را خاموش کردم. گفت هیچ حرکتی ندارم و بازی را تمام کردم. حذف نصب شد!
Wood Block Puzzle - Block Game Quebra-cabeça ntlm
سرگرم کننده است، اما فقط 2 ستاره چون خراب می شود. سه بار در یک بازی ناپدید شد و به صفحه اصلی رفت. من بررسی کردم و دیدم در حال اجرا است اما به نظر می رسید که پیش نمایش یک تبلیغ را نشان می دهد. من روی آن کلیک کردم و بازی برگشت، اما به عقب رفت و بیش از 2000 امتیاز را حذف کرد که مدت زیادی را صرف کسب آن کرده بودم. در حال حذف نصب هستم توصیه نمیشود.
خوخدخد
من بازی را دوست دارم، با این حال، من 5.29 دلار برای حذف تبلیغات پرداخت کردم و تبلیغات هنوز در حال پخش هستند. لطفا این را برای من اصلاح کنید متشکرم..
بازیه خوبیه
مطابق با اضافه کردن آن نیست. حوصله سر بر! !
چالش برانگیز، به خصوص بدون استفاده از چرخش
این برای مدتی سرگرم کننده است، اما مملو از تبلیغات است. اگر جایزه چرخشی برنده شوم، باید یک تبلیغ آزاردهنده بلند بلند دیگر را تماشا کنم! من بازی های مختلفی را امتحان می کنم تا برای برادر معلولم روی تبلت بارگذاری کنم. او علاقه خود را از دست می دهد و در کمترین زمان، درست مثل من، آشفته می شود. چه شرم آور. در حال حذف نصب
تبلیغات زیاد!!!
Wood Block Puzzle - Block Game Dėlionė fib
ارتقاء سال 2022 خوب نیست، به ارتقاء سطح و راهاندازی تابلوی جدید ادامه میدهد و به تبلیغات بسیاری راه مییابد. شست پایین. 👎
بدون تبلیغات پرداخت می شود. ناگهان یک نماد کوچک در کنار دکمه ای که اغلب استفاده می شود ظاهر شد. این یک آهنربا با یک ویدیو برای نشان دادن نحوه کشیدن همه بلوک ها به پایین است. هنگامی که از دکمه چرخش بلوک استفاده می کنید، لمس نکردن آن سخت است. وقتی آن را لمس می کنید، یک تبلیغ تمام صفحه ظاهر می شود که متوقف کردن آن دشوار است. قصد دارم پولم را پس بگیرم و آن را به Google Play گزارش کنم. تبلیغات کاذب، نمایندگی دروغین و همچنان تبلیغات داشت!!!
تمرین برای مغز! اگر در ابتدا موفق نشدید دوباره امتحان کنید.
بازی بسیار سرگرم کننده است، فقط کاش می دانستم چگونه ویژگی آهنربا را باز می کنم.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Seiklusmängud bsa
سرگرم کننده است
یادگیری بسیاری از فضاهای قایق برای قرار دادن بلوک ها بود
انتظار داشتم طبق آگهی شکل هایی را برای پر کردن با تکه ها داشته باشم، اما حدس می زنم که بعداً می آید. من سودوکو چوب بلوک بازی کرده ام، بنابراین در سطوح قبلی بسیار شبیه است، اما هنوز از آن لذت می برم! ;-)
بسیار عالی
خوب
פאזל בלוק עץ - משחק בלוק פאזל xmny
بازی عالی. اعتیاد آور، چالش برانگیز، این ذهن را برای ساعت ها کار کنید
من عاشق آن هستم که شما را وادار می کند فکر کنید و می توانید بدون تلاش کامل فکر کنید
بازی خوب است اما به من می گوید که اگر یک قطعه را بچرخانم دیگر هیچ حرکتی وجود ندارد. من را گیج می کند.
این بازی به قدری باتری شما را خالی می کند، به طوری که برای من فقط یک کمر بزرگ از وقت شما و من متاسفم. 😥😥🤭🤭🌘🌗🌖🌕
عالی برای یک قاتل زمان بی فکر
آثار بزرگ. خیلی سرگرم کننده است. می تواند چالش برانگیز باشد.
بد
خوبه بد نیست
木塊拼圖消除-經典方塊益智遊戲 解謎 hmph
من قبلاً هیچ بازی معمایی بلوکی بازی نکرده بودم بنابراین مقایسه ای ندارم اما از این بازی بسیار لذت بردم. به خوبی بارگذاری می شود و یادگیری و بازی آسان است.
من واقعا این بازی رو دوست دارم. واقعاً به من کمک می کند تا آرام شوم. دلیل گرفتن تنها 4* این است که من بیش از 1000 کلید جمع آوری کرده ام اما نمی دانم چرا یا روی چه چیزی از آنها استفاده کنم.
ضعیف. برای چرخاندن بلوک ها باید پول پرداخت کنید. من حتی فکر نمیکنم EA آنقدرها را داشته باشد که چنین کاری انجام دهد.
قبلاً یک قاتل زمان سرگرم کننده بود. بازی به طور مداوم در حال حاضر منجمد می شود. همچنین، حتی اگر صدای بازی را خاموش کردهام، بهطور تصادفی تبلیغاتی دریافت میکنم که شروع به صحبت کردن میکنند. حمایت آزاردهنده، به خصوص اگر من در یک اتاق انتظار ساکت و یا در محل کار هستم.
بازی جالبیه سرگرم کننده است