Post by clixisoswerhui on Feb 20, 2022 5:54:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Transformers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Transformers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ AB Transformers 2022 version ▞▞▞
see mäng on kõige hullem. nalja pole üldse, sest. Kui jõuate tasemele 60=65. sa kaotad kogu lõbu. kogu aeg peaksime kasutama ainult jemme! Tehke ühte, järgmine värskendus on ainult mündid! pole enam kalliskive! ja lahendage kõik probleemid, mida ka teised mängijad kannatavad. alles siis annan täistähed.
Hea mäng, ma mängisin seda mängu, kui olin väike, nüüd 13
Palun paranda Facebooki sisselogimine
Koonuspead on hämmastavad, need sobivad selle mänguga tõesti, kuid ma arvan, et peaksite mängule lisama vidinaid, mis muudaksid selle paremaks. Vidinate kasutamiseks peab trafo olema 6 juures
AB Transformers Spillehall vxk
Kindlasti mäng, mida leian end mõnda aega mängimas, palju sisu ja kindlasti meelelahutus. Põhjus, miks ma hindasin ainult 3 tärni, on see, et avastasin vea, mille puhul menüü "Aksessuaarid on lukustamata" ei kao kuhugi, mistõttu pean mängimise jätkamiseks uuesti installima. Suurepärane mäng siiski!
Mulle meeldib see mäng ja kõik peale kallite pärlite (Jungle/ Char) ja pärisrahaga tasulised seinad (Prime Battle Pass) sisu lukustamiseks, nagu tegelased püüavad tõesti teie raha haarata, rikuvad kogemuse ära.
Mulle meeldib see. kuigi paljud asjad on muutunud, on see endiselt selline, nagu ma selle esimest korda alla laadisin. Ma tunnen, et tasemed ei muutnud üldse raskusastet, nagu ma selle alguses jätsin. lugesin ka teiste hinnanguid, et läks raskemaks, aga nagu ma ütlesin, ei läinud raskemaks, aga arvan, et mängijad peavad olema natuke planeerivad nagu trafo infot lugedes.Mulle tundub, et see peaks olema järgmine värskendus: muutke prime pass maksma kalliskivid 150–200 kalliskivi ning juhtkonna ja ohvitseride fraktsiooni komplekt (ps. see on minu poeg)
mäng on lahe, see on suurepärane, hämmastav mäng vapustava graafikaga. võite küsida, miks ma andsin sellele ühe tärni? uus värskendus näitas meile lõpuks uut ala! ja uus lahe väljakutsejooks! vau. see oli hämmastav! aga see neetud džungli eest maksis 2500 kalliskivi? Kas sa teed nalja!? me ootasime 2 AASTAT ainult seda? kalliskivide hankimine on hull! sul peaks enda pärast HÄBEN olema, me ootasime uut ala, et seda saada? ei, sa ei saa seda lihtsalt teha! langetage hindu vähemalt 75% või kustutan i👿
Mulle meeldib mängida ja teha kõiki kõrvalmänge, võites kogu raha ja siniseid teemante
See mäng on ülilõbus, MULLE ARMASTAN SEE. Saate avada uusi tegelasi ja HÄVITADA DA PIGSI!!!!!! Hea töö, kes selle mängu kunagi tegi. (Vabandage vale kirjapildi pärast) Muutsin selle 5-lt 3-le, kuna see ei salvesta teie andmeid pärast kustutamist.
Armas pööre vihastest lindudest ja trafodest. Ja see: jooksete ja lööte oma sihtmärkide pihta, mitte seisvatele ja lendlevatele lindudele.
Kasutage selle mängu armastamiseks. Tee ikka veel, aga see on niiiiii hiline, palun parandage see, et saaksin uuesti mängida
Olen mänginud pikka aega ja see töötas hästi, kuid uute värskendustega on see muutunud väga aeglaseks ja viiviseks.
Mulle meeldis seda mängu mängida ... enne viimast värskendust. See kristallisüsteem on nõme. Oleksin tahtnud rohkem valdkondi, mida uurida. Oleks võinud olla keerulisem, ilma kogu mängu sassi ajamata. Muutke see tagasi.
Armastan mängida, kui see ei kaotanud kogu minu edu rohkem kui üks kord, tõusis peaaegu 200 uuendatud tasemelt 0-ni ühe silmapilguga.
Natuke aeglane parim mäng üldse
See mäng on katki, ma mängin 24/7, nüüd isegi ei laadita, kui ei saa mängida, muutub see lihtsalt mustaks. Rovio, palun paranda see, mulle meeldis see mäng:( Ma kasutan samsung galaxy 10 pls fix
Hea mäng, vaid üks küsimus ja soov, kas saate lisada Flamewari ja kas Chromia on mängus?
hea
AB Transformers Arkada zve
Mulle meeldis kunagi trafosid mängida, aga sa alustad mind pidevalt uuesti!
Head 7. aastat, see ikka veereb roki!!! Alates selle avaldamisest 24. septembril 2014 oli see konarlik tee tehniliste ja mänguprobleemidega. Nüüd läheb seni paremaks, las see silub seda uuesti nagu kastet veel umbes 7 aastat!! PS ka millal me uue ala avame kus on pilved?? Palun parandage Facebooki sisselogimine, ma arvan, et see on ainult probleem. Ilusat päeva!!
Vau, mu poeg Love's The Game Ta tahtis mängida vihaseid linde, kuid talle ei meeldinud ükski neist enne, kui ta selle mängu leidis. Ta armastab seda mängu 5 tärni
Mulle meeldib see mäng, kuid mõned inimesed ütlevad, et see jääb alati maha või mõni muu värk minu oma ei ole nii, et laadisin selle just alla ja ma lihtsalt mängin juba.
Pean lihtsalt ütlema, et see on üsna aeglane, kuid see on iga vooruga parandatud, sest ma armastan seda mängu
See oli suurepärane, kuid tõsiasi, et praegu on mul 12. taseme esmane läbimine ja ma pidin 10. tasemel privaatse ummikseisu avama, kuid seda ei juhtunud kunagi! Palun paranda see kohe!😡😠
Lemik mäng
Surgeon Simulator Doctor Games Role Playing zynq
AB Transformers Arcade lmi
Minu lapsepõlvemäng ja ma armastan seda siiani🤧
Ma vihkan seda mängu absoluutselt, sest üks.Mul oli selles mängus palju edusamme ja 20. oktoobril 2019 pühiti kõik puhtaks ja mul oli häbi, sest ma tõesti armastasin seda mängu. Ma ei usu, et keegi peaks oma raiskama. selle jaoks väärtuslikku aega. Särav ja kohutav ajaraiskamise mäng.Tere
Ma laadisin selle mängu alla alles paar kuud tagasi ja nautisin seda väga. Kahjuks ei saa ma pärast uuendust enam sealaborit kasutada. Kui ma proovin, läheb mäng koheselt lõhki. Olen kuulnud probleeme mängijate tegelaste kaotamise ja edusammude kohta. Loodan, et Rovio saab need asjad korda või desinstallin varsti...
See oli tõesti lõbus, kuid minu arvates oli mäng pärast viimast värskendust rikutud. Hea töö murda midagi, mis oli hea sellisena, nagu see oli
Kaua aega tagasi oli see mäng võrguühenduseta, kuid siis rikkusid loojad mängu, kuid ei salvestanud teie edusamme, kui olete võrguühenduseta. Loodan, et nad parandasid selle, sest laadin selle uuesti alla.
AB Transformers Аркады qhr