Post by clixisoswerhui on Feb 20, 2022 6:00:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resursă generator de trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Bă deci jocul e acceptabil dar avem 1 dar dc nu merge bine jocul??? Sami zica cineva DRQ și reparațil PLSSSSS
Ce za zici?Nai ba ce sa zici.E Turbo Dimount.E Normal sa-ți placă Nen
E bine, doar alungă hărțile. Nu pot face o mașină să zboare fără să dau în peretele invizibil și, în afară de asta, jocul tău este grozav
E un joc destul de complex dar nu este bazat pe realitate cea ce mă cam supără mutin.Jocul este în regula și destul de bun.
Turbo Dismount™ is a kinetic tragedy about Mr. Dismount and the cars who ... de Android a aplicaţiei Google Translate, cât şi pentru iOS.
Acest joc este bine făcut, dar jocul are doar niveluri care sunt create de oamenii care au creat jocul, așa că trebuie să adauge un browser care să te ducă la hărțile altor jucători.
Achizițiile de restaurare nici măcar nu funcționează
jocul a devenit plictisitor și redundant imediat ce am terminat primele niveluri.
Turbo Dismount™ Simulācijas spēles nnz
Jocul meu s-a prăbușit iar și iar și iar și iar
Crab War: Idle Swarm Evolution Piedzīvojumu spēles aju
Este super tare jocul
😝 Arată bine, îl instalez chiar acum, mă întreb cum ar putea fi acest joc
Super tare joc naice zice e super
Un joc cu adevărat grozav, dar ar fi mai bine dacă totul ar fi gratuit
Angelo
Este fine si amuzantvil recomand cand va plictisiti eu cand vin de la scoala na jocul acesta este fine
Daca ar fi tot gratis.....ar fi fain
E na tu esti rau
Hei Hei eu sunt messi mă pis pe voi
Ok....dar te cam plictisesti
Mmmmmmmgaaaaaaaaaaa!!! 😠 Am plătit pentru niveluri și acum am jumătate să plătesc din nou pentru niveluri!!! huh huuuughguhgu!!😠😠😠👹
Îmi place foarte mult acest joc pentru că trebuie să te lovești, dar singurul lucru care lipsește este centura de siguranță și volanul
Am primit stickman dismount, care este un joc bun, dar problema era că avea multe reclame și trebuia să aduni bani din joc pentru a face lucruri. Am auzit că se bazează pe demontarea turbo, așa că l-am încercat și este grozav, există atât de multe poziții creative, hărți și vehicule de încercat și fără reclame. Probabil unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodată
Nu este tare ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Un joc destul de amuzant. Aș dori să văd mai multe hărți și mai multe vehicule. Am plătit ceva timp înapoi pentru a primi totul. Mă bucur să văd că dezvoltatorii se țin de cuvânt în acest sens. Un autobuz școlar, un tractor-remorcă, poate chiar și câteva avioane mici ar fi amuzant.
distractiv, dar mult prea lejer. sincer nu merita sa cumperi
Dacă vrei să te distrezi, trebuie să plătești o grămadă de bani pentru DLC! Model de afaceri oribil.
Turbo Dismount™ Simulyasiya xlyn
Am o întrebare: de ce trebuie achiziționate mașinile și nivelurile suplimentare când versiunea pentru computer vă oferă totul gratuit
Interesant .Bun cand nu ai ce face.
Joc grozav, dar urăsc cum trebuie să cumperi mașinile în loc să le deblochezi cu bani în joc sau făcând provocări
Este un cacat
nu prea mea placut jocul
Acesta este destul de bun, dar un singur lucru. Nu vă puteți crea propriile niveluri și acesta este unul dintre cele mai tari lucruri de făcut pe steam. Vă rog să remediați acest lucru. Mulțumesc.
Jocul îmi place, dar când mă uit la o reclamă, vă rugăm să faceți mașinile pe care nu le-am folosit să rămână pentru totdeauna în categoria de vehicule vă rugăm să faceți toate mașinile și hărțile gratuite pentru mobil pentru totdeauna
Este un joc grozav, dar acum sunt atât de furios, pentru că, când joc asta astăzi, aud doar muzică, toate vehiculele nu aveau niciun sunet și personajul nu avea niciun sunet de rupere a oaselor și a părților corpului, sunt atât de declanșat, dar îmi place. joc, dar sunetele vehiculelor și oasele sparte sunt atât de declanșat și BTW am încercat să repar opțiunea de sunet, dar nu a făcut nimic, nici măcar OBSTACELE care explodează sau fac ceva cool pentru vehicul și caroserie nu a avut niciun sunet.
Este super tare și amuzant!!!!! Dar încărcarea a mers greu. :I Şi când vreau să-mi schimb faţa sau vehiculul mă dă afară din joc!!!
Nu e de o stea!!De ce sunteți răi??E doar un simplu joc,nu e nici cel mai tare dar nici cel mai prost,e pe placul meu!💪💪💪💪😀😕
Acest joc este nasol!!!!!!!!! Nu-l cumpăra, te rog, i-am dat acestui joc 1 stea
g3yg4rfrr atunci stai împotriva dușmanului timpului meu, ca om, ai un mod bun de viață și de viață cu 86 de centimetri cu mult înainte ca războiul să dispară și lumea să aibă 6 ani
Îmi place acest joc, este atât de distractiv, dar nu-mi place cum atunci când prăbușești piesele se transformă într-un blo.
Nu există instrucțiuni, nimeni nu poate înțelege ce naiba ar trebui să facă, nu există obiective clare greu de controlat, doar defectuoase.
nu este distractiv pentru că trebuie să plătești pentru deblocarea tuturor hărților
e ok, dar când placa ta și vrei revange mergi la acest joc
IUBESC JOCUL, dar aș dori să personalizez personajele un pic mai mult ca mai multe culori, lățime și dimensiune
Turbo Dismount™ Simulator oqp
Turbo Dismount™ Simulation red
Este bun, dar nu-mi place viteza de control și este greu de controlat.