Post by clixisoswerhui on Feb 20, 2022 6:24:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Díky nové aktualizaci byla hra ještě nudnější. Není divu, proč toto hodnocení hry klesá Edit : Je to proto, že se hra pokazila. Multiplayer a věci jsou nyní matoucí
Komplikované, proč je tak těžké sdílet mapy? Před aktualizací je snadné sdílet i s pomalým připojením, s netem jsem dělal vše, co jsem mohl a přesto se sdílení map samo od sebe pozastavuje.
AKTUALIZACE SE MI NELÍBÍ. Je to velmi matoucí. Nevím na co kliknout. Před tím se mi moc líbí CREATA UPDATE. Tak otravné!
Můžete to prosím opravit? Když jsem kliknul na spuštění hry a sám jsem odešel, zkouším to znovu, ale stále to nefunguje, můžete prosím opravit tuto hru?
Nehratelné, nelze ani hrát, po načtení, odinstalaci her vše zamrzne.
Tato hra je velmi zábavná! Můžu si hrát s rodinou/kamarádem. Ani nainstalovat do počítače! Já a moje rodina vás podporujeme 💕 Podpořte, že jste vytvořili dobrou hru. Ostatní pls podpořte tvůrce! Díky za poslech! Nashledanou 👋
Nové menu je tak špatné, změňte ho prosím
Líbí se mi to, takže pokud uou des mají stejný způsob svých osobních údajů a na druhé straně v pořadí jejich příslušných společností a více informací je, aby vaše okno prohlížeče také nevědělo, že následující informace jsou důležitou rolí a více než to Jste také přítelem nebo jinou osobou, abyste provedli následující recenzi, umístění této položky je pro přítele a další položky, které našli tuto položku číslo jedna, které jsou za několik minut a ve stejný den pro další informace a následující
Jak trapné, když chci hrát hru, zastaví se na úvodní obrazovce a nenačte se do hry. Okamžitě to napravte, plz.
Mini svět byl divný... tam byly závady a pády, když u dostal závadu mini svět je tak nic, nebo jsem si myslel. Hráči tam zkopírují oblíbená jména youtuberů, která mohou zkopírovat, pls opravte to, pls
ahoj po této aktualizaci a před aktualizací to nějakou dobu píše, že přihlášení se nezdařilo zkontrolujte připojení a moje připojení k síti je v pořádku, ale stále jsem byl schopen hrát offline režim, ale teď po aktualizaci, když to zkouším hrát zaseknutý Nemohu se hýbat ani nic dělat, prosím opravte to co nejdříve, zkusil jsem to přeinstalovat, ale pořád to stejně nejde hrát a tuhle hru miluji, takže mě nenechte čekat
proč to pořád říká "místnost byla zavřená", když se pokusím vstoupit do světa svého přítele
Mini World: CREATA Kalandjátékok ffoc
svět je docela dobrý, ale chci si hrát se svou kamarádkou a pozval jsem ji do pokoje, ale nevidím ji! prosím opravte tento problém, děkuji
Hra mě štvala kvůly častým aktualizacím které skoro nic nepřidávaly, ale po posledních aktualizacích kdy přidali reainforest, nové moby a přidali tzv. domů, musím změnit názor. Jen bych zjednodušila grafiku, protože se mi kvůli propracované grafice celá hra a zabere to strašně místa a taky survival by mohl být jednoduší, protože najít diamanty a ostatní orečka je dost těžké, a zabít bosse, který je ve vesmíru zabere kolem půl hodiny iv kreativní...
Fishing Hook Spordimängud lnn
Doprá hra je naviková a zábavná hráli mejí skamarádem odmalička je do dobrá hra
Mini World: CREATA Nuotykių hyib
dobrá hra jenom když hraju . noob vs pro tak me zabijou furt a furt . a potom už jsem nehrál . je to dobrá hra . nedoporučuji hra 5let
Tohle byla nejlepší hra, ale nová aktualizace to zkazila. Hra ztratila svůj původní dojem. Kbelík s vodou je vadný a diamantové brnění se při nošení nezobrazuje. Očekával jsem, že aktualizace bude skvělá, ale zabila původní mini svět, pls přiveďte zpět původní styl hry.
NEJ HRA stahujete😍😍😍😍😍😀😀😀😀😀😁😁😁😁
Je v pořádku, ale je tak těžké to ovládat
Hodnotím to 2 hvězdičkami, protože dveře pluginu nefungují a dveře již ve hře, jako jsou dveře vlašského ořechu, jsou zamčené a jejich fungování stojí skutečné peníze. Jediné dveře, které musím použít, jsou dveře jeskynního muže. Vypněte prosím, jak polovina všeho v inventáři v kreativním režimu stojí skutečné peníze. Nebo buďte chamtiví a ignorujte to.
VELMI DOBRÁ HRA Hra, protože má grafickou grafiku, má grafiku
Musíte přidat vesnice na mapě a raid ve vesnici. Musíte také přidat maximální počet vesnic, mapu. Mapa pokladů atd. DĚKUJI
Jsem velmi zklamaný z toho, že poslední aktualizace hry neustále padají a síť se stále zpožďuje, když je síť obou stran na 10 Mb/s.
Slušná hra, ale VELMI OTRAVNÁ. Tutoriál není moc dobrý.Oprávněně jsem musel přijít na to, jak JÍST b4 hladověl. Také hraji na svém telefonu a kolikrát jsem musel restartovat hru, protože jsem omylem kliknul na ikonu reklamy na hrudi, je směšné. Pokaždé, když hra zamrzne a já musím skončit a znovu vstoupit. Další věc, kterou bych chtěl dodat, vysvětlení ohledně zahrady, které jste uvedl, je na hovno. Pořád nechápu, jak NIC dělat. Opravte to prosím, protože to potřebuji, abych skutečně získal více možností blokování.
Mini World: CREATA Cabaran yri
Můžete prosím opravit chybu, když se dostanu do obrazovky zčerná a pak mě vykopněte, prosím, opravte chybu. Zkoušel jsem to odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nefunguje to. Plsss opravte tuto chybu😭😭😭😭 pokud tuto chybu opravíte, ohodnotíte to na 5 plssssss opravte tuto chybu. Děkuji za přečtení.
Proč v této nové aktualizaci nemohu hrát offline?😭😭😭
Je to docela dobrá hra ale docela mi vadí že skoro všecky skiny jsou za peníze!!! 🙁A docela se to seká,prosím vás udělejte nějaké skiny zdarma bude to o moc lepší než předtím (myslím jako teď) bude to pak skvělá hra 🤗♥️
Opravdu se mi líbí tato hra, můžete se stýkat s přáteli, vytvářet zábavné mapy, hrát jiné zábavné mapy, zahradničit, zveřejňovat příspěvky, získávat věci z událostí a ještě více! ale jedna věc, kterou nemám rád, jsou zpoždění a chyby, někdy se zdržuji nebo mám závadu: (!
Dávám mu 1 hvězdičku, protože mi dává oznámení, že „vaše síť není příliš dobrá“, zatímco můj internet byl dobrý. Toto upozornění se zobrazovalo každých 6 sekund. Koupila jsem si jeden skin a mám pocit, že to za to nestálo, protože co se se mnou děje. Doufám, že tato hra to napraví.
Nejzábavnější hra, kterou jsem hrál. Systémové uživatelské rozhraní také není přátelské pro nováčky, někdy ani nevím, jak vytvořit servery. A multiplayer s přáteli nefunguje. Zkoušel jsem hrát se svou přítelkyní a stále to hlásí „Místnost byla vypnuta“ nebo „Aktuálně těžím v Mini světě v režimu pro jednoho hráče“, když jsem zjevně v multiplayeru a snažím se pozvat lidi.
Byl jsem na této hře závislý 3-5 měsíců, protože mám rád stavění, ale od té doby jsem hrál pouze kreativně, takže jsem zkusil hrát survival, bylo to pro mě docela těžké, protože jsem byl zvyklý stavět, teď se musím naučit žít, ale já' Těším se, až to zvládnu a budu hrát Pvp s lidmi, kteří to umí. Celkově se mi tato hra líbí a zejména proto, že nám dávají předměty, o kterých obvykle nevím, jak fungují, ale přesto je vše dobré a doufám, že každý bude mít skvělý den.
Líbí se mi tato hra, protože je tam odstřelovací mini pistole a pistole a ak47
Nevypadá nic jako obrázek. Vím, že se tomu říká minihra, ale věnujte alespoň trochu úsilí grafice této hry. Nemáte kam jít a můžete zabíjet pouze zvířata. Jsem opravdu zklamaný ze hry. Právě jsem dostal tuto hru a už na ni mám špatné recenze. Stejně jako WOW, ani mě nezačínejte s ovládáním. Je to tak citlivé, že nemůžu ani nic zabít. Tuto hru nedoporučuji
Nevím, proč se to zaseklo na načítací obrazovce, řeklo "zkontrolujte prosím své připojení k internetu", ale je to 4G LTE, opravte to prosím
10000000-0000000000000000000 je to fakt mega dobrá🤤🙄😆
Je to dobrá hra ake seka se to 7 krat se musim napojit a odpojit aby se to nasetlo
zatímco se připojuji k mapě mého přítele a hrajeme spolu, mám pocit, že načítání mapy je příliš pomalé a zatímco prozkoumávám jeho svět pomocí košíku, můj vozík jezdí rychleji než systém načítání mapy, takže dělám novou chybu a problém je, že můj internet je silný, můj internetový přítel je silný taky, takže u musíš udělat, je jen vylepšování multiplayeru, zatímco na mapě přátel cítím, že mé gesto a pohyb mé postavy příliš čeká. NESNÁŠÍM TO, PLZ ZLEPŠI SI TO RYCHLE, NEŽ SE BUDEM TATO HRA NUDĚT!! NEBO SE VRÁTÍM K MINECRAFTU!!!!
Nejlepší hra na looooooooool minecraftu😗😗😗😗😘😘😘😘😙!!!!!!!!!!!!
Líbí se mi tato hra, ale proč aktualizace jako je tato se mi opravdu líbí stará pls opravte to plssss. Nové sání opravit Nelíbí se mi nové
Zábavné, ale nevhodné. Existují mapy nevhodných věcí, které nejsou pro děti. Až na to, že v budoucnu to bude lepší
Jediný problém s touto hrou je, že včely jsou automaticky nepřátelské. A) to není reálné, B) je jich příliš mnoho a C) zabijí mě pokaždé, když se pokusím splnit některý z úkolů. Změňte to prosím tak, aby byly včely neutrální a útočily pouze vy na ně nebo zbrzdění jejich úlu. Dík.
Má opravdu roztomilou grafiku, jedinečné předměty a snadné ovládání, ale hra nenaznačuje žádný způsob, jak získat mince! Doufám, že vývojář přidá způsob nebo to vysvětlí, protože pro hráče, kteří nechtějí kupovat věci, si svou postavu nemohou přizpůsobit. Můžete získat pár věcí s mini fazolemi, ale nejsou tak cool. Pokud můžete přidat další věci k nákupu pomocí mini fazolí a způsob, jak získat mince, aniž byste utráceli skutečné $, ohodnotím to pěti hvězdičkami. Taky mi nejde nastavit jméno. Opravte prosím
Mini World: CREATA הרפתקאות zfvi